Certificering

Triple Solar® met warmtepomp invoeren voor EPC

TNO certificering

TNO heeft in 2009 al het Triple Solar paneel getest en gecertificeerd als het paneel dat de beste eigenschappen heeft om te fungeren als collector en bron voor de warmtepomp. Op de downloadpagina staat meer informatie over de opbrengsten.

tno logo

EPC

De overheid heeft eisen gesteld aan de energetische prestatie van een nieuw te bouwen woning. Vanaf 1 januari is deze gesteld op 0,4. Dit is bijna onmogelijk te verkrijgen zonder het gebruik van een warmtepomp.

Er wordt hard gewerkt om warmtepompen in het algemeen een volwaardig onderdeel te maken van de EPC berekening. Met de komende aanpassingen op de EPC berekening kunt u ook de combinatie Triple Solar met de warmtepomp invullen. Vanwege de hoge seizoens COP, zal het een energetisch aantrekkelijke optie zijn.

Rekenmodellen

Voor elke installatie kunnen wij een simulatie voor u maken van de te verwachten energiekosten voor woning of bijvoorbeeld zwembad.

Omdat we veel ervaring hebben met installaties en het monitoren ervan, krijgen we steeds meer inzicht in het energiegebruik en de voorwaarden voor een succesvolle installatie.

EIA – Energie Investerings Aftrek

De overheid heeft het mogelijk gemaakt voor bedrijven die een duurzame investering doen om hiervoor een fiscaal voordeel te krijgen. Van de investering kan ongeveer 40% af getrokken worden van de vennootschapsbelasting.

Triple Solar is gecertificeerd voor de Energie Investerings Aftrek. Klik op de brochure van de overheid voor meer informatie.