Het team achter Triple Solar

Triple Solar is opgericht in 2009 door Cees Mager en Terence van Buuren. Het doel was een aluminium dakbedekking te ontwikkelen dat warmte opwekt om een woning te verwarmen. Uiteindelijk werd het een sandwich paneel, een bron voor de warmtepomp, een zonnecollector, een zonnepaneel en een ijsbaan. Die diversiteit is terug te zien in de diversiteit van onze klanten. Het sandwich paneel is een echt Nederlands product. We produceren natuurlijk al onze producten in Nederland. De fabriek staat in Wolvega, Friesland en het kantoor is in de New Energy Docks in Amsterdam Noord, een broedplaats voor Duurzame Energie.

Cees Mager

Cees Mager

Directeur

Cees Mager is oprichter en CEO van Triple Solar. Cees’ missie is duurzame energie voor het grote publiek toegankelijk te maken. Cees heeft voor de oprichting van Triple Solar een eigen industrieel ontwerpbureau geleid met een focus op duurzame producten als PV omvormers, warmtepompen, gerecyclede isolatie en boten. Cees woont in Amsterdam en heeft een vriendin en twee kinderen.

Frank van Maanen

Frank van Maanen

Project manager

Frank van Maanen is zowel projectleider als product engineer. Frank is het aanspreekpunt voor als u er technisch niet uitkomt.

Hans Olislagers

Hans Olislagers

Product manager

Hans Olislagers is business developer voor Triple Solar in Noord Nederland. Hans heeft tevens de productie opgezet en met het team alle productiemachines ontwikkeld. Hiervoor was hij 25 jaar technisch directeur bij Kijlstra Beton te Drachten, Hans woont in Wolvega en bij mooi zeilweer is hij in Grou te vinden.

Terence van Buuren

Terence van Buuren

CFO

Terence van Buuren is medeoprichter en CFO van Triple Solar, een rasondernemer. Hij zorgt binnen Triple Solar voor de financiën. Terence woont langs de Amstel in Amsterdam en heeft een vrouw en drie kinderen.

Ruben Siebenga

Ruben Siebenga

Productie en kwaliteit

Ruben is de lasspecialist in de productie en is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de panelen. Ruben woont met zijn vrouw en pas geboren dochter in Wolvega.

Robert Jan Hoornstra

Robert Jan Hoornstra

Constructiemedewerker

Robert Jan Hoornstra is lasser voor Triple Solar in Wolvega. Hij zorgt ervoor dat de panelen een goede constructie hebben.