Woning

Triple Solar® panelen voor woningbouw

Triple Solar in de woningbouw

 

Hoe werkt het?

Wilt u besparen op uw gasrekening? Kies dan Triple Solar panelen. Triple Solar panelen in combinatie met een warmtepomp leveren warmte voor uw huis en warm tapwater.

Hoe het werkt? Eigenlijk heel simpel. Triple Solar panelen leveren de primaire energie voor de warmtepomp en zijn hiermee een vervanging van de bodembron bij aardwarmte.

De Triple Solar panelen halen warmte uit de buitentemperatuur. Extra rendement wordt verkregen uit de instraling van de zon, uit zowel daglicht als direct zonlicht. Hiermee werkt de warmtepomp nog efficiënter. Daarnaast is het mogelijk ook nog stroom op te wekken: warmte en energie uit één paneel!

Producten

Triple Solar is producent van verschillende producten.

Het Triple Solar warmtepomppaneel: Het strak ogende warmtepomppaneel vormt een bron voor de warmtepomp en is met zijn simpele design vrijwel onderhoudsvrij. Dit paneel is ook geschikt voor minder zonnige daken.

Het Triple Solar PVT paneel: Met het triple Solar PVT paneel wekt u zowel elektriciteit als warmte op. Dankzij het aluminium warmtepomppaneel met hier bovenop een zonne-paneel deel kun je van één oppervlak een woning van zowel warmte, warm tapwater, als elektriciteit voorzien.

Het Triple Solar sandwich dak: Bij een grootschalige dakrenovatie of nieuwbouw kunt u kiezen voor het Triple Solar sandwichdak. Deze volwaardige dakbedekking is opgebouwd uit hoogwaardige isolatie met hierboven op een warmtepomppaneel. De sandwichpanelen vormen het dak én bron voor de warmtepomp.

Wilt u meer weten over onze verschillende producten? Klik hier.

Particulieren

Op de pagina partners ziet u installateurs waarmee wij werken. Voor een offerte kunt u contact opnemen met een partij uit uw regio. 

Woningcorportaties

Meer informatie voor woningcorperaties en grootschalige renovatie vind u hier

Architect

Bent u architect en bezig aan een energieneutrale nieuwbouwwoning? Neem contact met ons op via 020-4357555.