Triple Solar wint innovatieprijsTriple Solar wint innovatieprijs Natuur en Milieu! De prijs Frisse Dingen is een prachtig startsein voor 2016! Het jaar waarin Triple Solar de thuisoplossing: Verwarmenzondergas presenteert. De innovatieve, duurzame oplossing voor een energieneutraal huis. Bekijk de video. We zijn enorm blij met deze motiverende publieksprijs. Dank aan publiek, Natuur&Milieu en Stedin voor hun interesse en betrokkenheid.

Gewoon omdat het kan! Verder zonder gas

Alle seizoenen, 24 uur per dag verwarming, warm water en elektriciteit zonder gebruik van fossiele bronnen. De gasketel wordt vervangen door een warmtepomp. In plaats van gas wordt duurzame energie uit buitenlucht, daglicht en zonlicht gebruikt.

Waarom in 2016?

Omdat alle seinen op groen staan. Er is subsidie op warmtepompen en op de Triple Solar panelen die de duurzame energie opvangen. Daarnaast kunnen mensen vanaf het voorjaar meedoen met een groepsaankoop dat extra voordeel oplevert.

Wat kunt u verwachten?

In februari gaat de actie officieel van start met de presentatie van een oude woning van voor 1900 in Amsterdam die volledig van het gas over gaat op duurzame energie. We laten zien hoe het duurzame verwarmingssysteem van Triple Solar wordt geintegreerd in een bestaande, oudere woning. In maart gaat vervolgens de nieuwe site verwarmenzondergas.com online en kunnen mensen hun interesse kenbaar maken en zich inschrijven voor de groepsaankoop.

Interesse?

Volg de activiteiten van verwarmenzondergas.com via Triple Solar. Stuur ons een e-mail als je op de hoogte gehouden wilt worden en volg ons via social media FacebookTwitter en LinkedIn.

 

Triple Solar wint innovatieprijs! Bekijk hier de video