Werken bij

Wij zoeken een meewerkend voorman/vrouw!

Triple Solar is een jonge onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van warmtepompinstallaties. De komende jaren zal Triple Solar honderden installaties moeten realiseren. Van eenvoudige woningen tot grote utiliteitsprojecten. Hierbij hebben we de hulp van enthousiaste en gemotiveerde meewerkend voorman/vrouw nodig.

Over de functie

Als meewerkend voorman/vrouw ben je verantwoordelijk voor het gehele proces, zowel de werkvoorbereiding als de installatie. Natuurlijk is er een projectleider op kantoor die jou op pad helpt en de vertaling verzorgt tussen verkoop en installatie. Jij helpt mensen van hun gasaansluiting af en installeert duurzame Triple Solar installaties. De opdrachtgevers verschillen van kleine huishoudens tot grote utiliteitsprojecten. Je plaatst Triple Solar panelen op het dak en sluit deze aan op de nieuwste generatie warmtepompen. De projecten variëren van kleine installaties bij particulieren tot (middel)grote installaties zoals bijvoorbeeld bedrijfspanden. Je loopt niet weg voor een uitdaging, hebt geen hoogtevrees en je bent trots op een perfect uitziende en goed werkende installatie. Je vind het ook leuk om de klant een korte uitleg te geven over de werking van het systeem.

Concreet

  •       Je hebt affiniteit met duurzame energietechnieken
  •       Je bent graag op pad (en hebt dus een rijbewijs B – E is een pré)
  •       Je werkt gestructureerd, netjes en veilig
  •       Je bent 36 tot 40 uur per week beschikbaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Wij bieden

  •        Uitdagend, veelzijdig en vernieuwend werk
  •        Een enthousiast team van professionals die je ondersteunen
  •        Een groeiend bedrijf in een innovatieve markt
  •        Een passend salaris
  •        Je eigen bus
  •        Mogelijkheden tot scholing en ontwikkeling  m.b.t. Warmtepomptechniek en PV-installaties

Over Triple Solar

Triple Solar is opgericht in 2009 en fabrikant van innovatieve panelen die warmte en elektriciteit opwekken. Ons systeem is de vervanging voor een gasketel. Toepasbaar op zowel nieuwe als bestaande woningen. De gaskraan gaat letterlijk dicht! Het kantoor bevindt zich in Amsterdam-Noord, rechtstreeks aan het IJ. Daar werkt een team hard aan de ontwikkeling en verkoop van het product, om Nederland en de rest van Europa zo snel mogelijk van het gas af te krijgen. De panelen worden in Friesland geproduceerd. We zijn een voorloper met een innovatieve oplossing in een sterk groeiende markt.

Solliciteren

Ben jij de handige doorzetter die wij zoeken? Neem contact met ons op via e-mail info@triplesolar.eu of telefoon 020-4357555.